Zkuste první epizodu Batmana zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste první epizodu Batmana zdarma

Zkuste první epizodu Batmana zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 10. 2016 14:51 1
Reklama

Epizodická adventurní série Batman od Telltale Games nás sice trochu zklamala, ale nikdo netvrdí, že právě vám se do chuti netrefí. Naštěstí můžete nyní na vybraných platformách bez rizika nové dobrodružství temného rytíře vyzkoušet a sami se přesvědčit, zač je toho netopýr.

Telltale Games při příležitosti vydání třetí epizody Batmana přispěchali se svou populární akcí, kdy v rámci snahy přilákat další hráče uvolní první část z aktuální série bezplatně. První epizoda je po omezenou dobu k dispozici zcela zdarma. Ale ne na všech platformách. V tuto chvíli se nabídka vztahuje na PC/Steam a Google Play/Android.

Premiérová epizoda má podtitul Realm of Shadows a příběh se v ní rozjede pořádně v podstatě až na samém konci. I tak by vám ale mohla odpovědět na otázku, zda vás bude netopýří muž bavit. Akce trvá až do 7. listopadu. Je velmi pravděpodobné, že časem se první díl objeví zdarma také na dalších platformách podobně jako předtím třeba Minecraft: Story Mode. V tuto chvíli mají ale hráči na PC a Androidu příjemnou výhodu, kterou jim mohou konzolisté jen tiše závidět.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama