Abzû dorazí v příštím roce i na Xbox One
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Abzû dorazí v příštím roce i na Xbox One

Abzû dorazí v příštím roce i na Xbox One

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2016 15:42 1
Reklama

Jestliže vás minulo letní vydání zajímavé nezávislé adventury Abzû, či pokud jste jen neměli možnost si hru vyzkoušet na vašem Xbox One, tak pro vás máme potěšující zprávu. Abzû vyjde ještě jednou, tentokráte v krabici a k tomu navíc nejen na PS4, ale i na Xbox One, kde si hra tímto odbude premiéru.

Odhalení nezávislého titulu Abzû vypadalo vyloženě kouzelně, jenže příslib pohádkové hry se vyplnil pouze tak napůl. Myšlence zajímavé atmosféry uprostřed hlubin oceánu autoři ještě dostát dokázali, po herní stránce to však už bylo poněkud slabší a hra si tak napříč médii odnášela spíše slabší hodnocení.

Přesvědčit se o tom můžete kupříkladu i v té naší recenzi a pro další reference o kvalitách i o obsahu hry můžete následně zamířit i k našemu klasickému Hrajte s námi. Zde pod článkem si ve finále můžete připomenout i hru odhalující E3 trailer, který snad i ty největší skeptiky přesvědčí o tom, že přinejmenším hloubka se Abzû upřít rozhodně nedá. A pokud byste se nakonec přeci jen rozhodli a pro krabičku do obchodu vyrazili, tak ta by vás měla přijít na necelých 600 korun a dostupná bude nejdříve v lednu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama