Remaster Skyrimu neumí staré mody
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Remaster Skyrimu neumí staré mody

Remaster Skyrimu neumí staré mody

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

28. 10. 2016 12:07 7
Reklama

Pokud v PC verzi Skyrimu dodnes stále řádíte a to například i s několika zapnutými modifikacemi, tak pro vás máme smutnou zprávu tu, že remasterovaná edice není s většinou modifikací kompatibilní.

Letité RPG (připomeňte si pět let starou recenzi) se tak bude muset obejít bez vašich nejnovějších uložených pozic tehdy, pokud tyto budou obsahovat nějaké úpravy. Hra ostatně vyšla již dnes a pokud jste se o něco takového pokoušeli, tak jste měli možnost se o těchto slovech dozvědět hned z první ruky.

Základní hra a její vylepšená edice jsou v zásadě dvěma samostatně stojícími tituly.

Majitelé původní verze hry a datadisků dostanou upgrade na takzvanou Special Edition zdarma, nic se však nebude v základu přepisovat – základní hra a její vylepšená edice jsou v zásadě dvěma samostatně stojícími tituly. A to právě znamená nekompatibilitu dodatečných rozšíření pro hru. Je tedy otázkou, jak rychle se budou objevovat modifikace nové a zda se budou tvůrci těch starých věnovat úpravám těch původních ve snaze zprovoznit je i v novější edici hry.

Z dalších novinek týkajících se hry pak můžete ještě vzpomenout na posunutá embarga recenzí her od Bethesdy, na hardwarové nároky vylepšené edice, na obhajování ceny hry a především třeba na video porovnávající kvality nové verze hry a té základní. Minulý týden jste pak mohli Skyrim vidět běžet na nově představené konzoli Nintendo Switch, to však přitom nemusí nutně znamenat existenci hry na této konzoli.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama