Spatříme v Elite: Dangerous vetřelce?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Spatříme v Elite: Dangerous vetřelce?

Spatříme v Elite: Dangerous vetřelce?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2016 13:45 3
Reklama

Komunita okolo Elite: Dangerous je zřejmě na stopě významného tajemství hry – v přiloženém videu můžete spatřit další náznaky existence mimozemské inteligence. Několika nadšeným hráčům se podařilo objevit planetu s neznámými strukturami a artefakty, původ však i v tomto případě zůstává neznámý.

Hráči Elite: Dangerous existenci mimozemské rasy (nebo dokonce množného čísla) již příliš nezpochybňují a důkazem je velké množství nalezených indicií (o té poslední významné jsme například psali v létě), dosud však nikdo žádné nepotkal a je jen otázkou, zda k tomu vůbec kdy dojde. Nicméně dlouho to již přeci jen trvat nemusí – aktualizace jménem Guardians přinesla něco nového a ty nejzajímavější novinky se začaly objevovat již záhy. Dokonce tak brzy, až to překvapilo i samotné autory, jak napovídá přiložený tweet:

Jak vidno, původ toho dnešního objevu je zajímavý především v tom, že se hráč jménem xdeath úspěšně pokusil za pomocí triangulace objevit planetu viděnou v nedávnem traileru ke hře (zhlédnout jej můžete zde). Výsledkem je neznámá planeta s ještě záhadnějšími artefakty, jejichž původ je obestřen tajemstvím.

Z těchto ruin lze navíc získat předmět s názvem „rare data“, jehož popis napovídá k tomu, že tento objekt půjde použít k dalšímu vylepšování lodí hráčů. Otázkou je ale jak – toto se totiž zatím ještě nikomu nepodařilo. Teď už si ale nenechte ujít přiložené video (to pochází od jiného hráče – Joshe Hawkinse) a zavítejte také na Reddit, kde se nacházejí bližší informace týkající se samotné metody objevu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama