Twitter tvůrců No Man's Sky nabourán
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Twitter tvůrců No Man's Sky nabourán

Twitter tvůrců No Man's Sky nabourán

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

29. 10. 2016 08:42 18
Reklama

Pokud na Twitteru sledujete oficiální kanál studia Hello Games, tvůrců No Man’s Sky, tak jste tam včera mohli zahlédnout podivnou zprávu, jež by se dala přeložit jako „No Man’s Sky byl omyl.“ Vysvětlení na sebe nenechalo dlouho čekat a záhy vyšlo najevo, že tento účet byl prý hacknutý.

To je samozřejmě nezáviděníhodné a na tamního správce sociálních sítí (nabourání přišlo navíc údajně skrze LinkedIn) to hází špatné světlo, na druhou stranu se však jedná o docela dobrou ukázku toho, nakolik umí být komunita okolo hry rozhořčená. Ostatně ani od nás si hra neodnesla zrovna nejlepší hodnocení. Ohlasy a následnou diskuzi si můžete prohlédnout například na fórech NeoGAF.

Tak jako tak se o No Man’s Sky již bude pravděpodobně navždy mluvit jako o nepovedeném experimentu, který vypadal parádně pouze do té doby, než jej autoři vlastně vypustili do světa. Do té doby si například hráči slibovali bohatý multiplayer, který ve hře nejen není, ale který měl také málem i právní dohru. Ta nakonec přeci jen bude a týkat se bude samotné reklamní kampaně a toho, zda se nejednalo o klamání zákazníků.

Po obrovské vlně zájmu tak následoval citelný propad a kritika nesoucí se na tvůrce hry. Ti si z toho však příliš hlavu zřejmě nedělali a tak nezbývá, než přistupovat ke hře realisticky a nedávat na předčasné sliby vytvořené v rámci přehnaného hypu.

Inu ne každý den je posvícení a vedle výše uvedeného vysvětlení tohoto tweetu si můžete níže také prohlédnout onen původní a hackem vytvořený tweet. Ten přitom údajně pocházel od jednoho z nespokojených zaměstnanců studia a to navíc není vše – následně totiž nějaký filuta ještě rozesílal emailem falešnou omluvu za hru, a to takže jménem samotného Seana Murraye. V daném emailu se objevily argumenty typu tlak komunity i Sony, což ve finále vlastně nemusí být až tak daleko od pravdy, co říkáte?

Twitter tvůrců No Man's Sky nabourán
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama