GoW na PSX nebude, DLC k Uncharted ano
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka GoW na PSX nebude, DLC k Uncharted ano

GoW na PSX nebude, DLC k Uncharted ano

David Plecháček

David Plecháček

31. 10. 2016 08:56 2
Reklama

Dnešním dnem končí Paris Games Week, další velký herní veletrh, a už už vyhlížíme další akci, na které se budou prezentovat hry. Tentokrát svůj výhled omezíme akorát na Sony, která opět po roce chystá akci PlayStation Experience v kalifornském Anaheimu na začátku prosince.

Pokud zalovíme v paměti, na loňské prezentaci došlo k odhalení další Ace Combat, a tak jsme samozřejmě netrpěliví, jestli nedojde k nějakému podobnému představení i letos. V tomto ohledu ale nemůžeme sloužit. Z her, o kterých víme, že se chystají, vám ale můžeme prozradit, které se na akci objeví a které nikoliv.

Začněme tím, co se na PSX neobjeví. Ačkoliv by si mnozí fanoušci přáli vidět nějaké další záběry z God of War kromě těch, které viděli už na E3, bohužel se tak nestane. Na svém Twitteru to prozradil kreativní režisér studia Santa Monica Cory Barlog. Částečné zklamání ale může vynahradit dovětek, ve kterém Barlog slibuje prezentaci „něčeho vážně skvělého", až to studio připraví.

Naopak pozitivní zprávou je pravděpodobná přítomnost příběhového DLC k Uncharted. Ačkoliv příběh Nathana Drakea se do dalšího číslovaného dílu neprodlouží, ve hře je stále slibovaný dodatek v podobě DLC. A právě to by se mohlo podle stránky LetsPlayVideoGames na PlayStationu Experience objevit.

Tento magazín rovněž vyzpovídal Troy Bakera, který si střihl roli v Uncharted 4 jako Nathanův bratr Samuel, který potvrdil, že celkově odhalení proběhne relativně brzy a že se jedná o „suveréně největší příběhové DLC, které studio Naughty Dog kdy udělalo".

Pokud je pravda, co zdroj říká, příběhové DLC by mohlo být stand-alone - ostatně nebylo by to poprvé. Vzpomeneme-li si na DLC k The Last of Us Left Behind, také se jednalo o rozšíření, k jehož vlastnictví jste nepotřebovali samotnou základní hru.

Uvidíme, které hry se na keynote nakonec dostanou. Třetí ročník akce PlayStation Experience bude probíhat 3. a 4. prosince.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama