Hitman dnes balí kufry a odlétá na Hokkaidó
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Hitman dnes balí kufry a odlétá na Hokkaidó

Hitman dnes balí kufry a odlétá na Hokkaidó

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 10. 2016 09:27 1
Reklama

Druhý největší japonský ostrov se stane dějištěm poslední epizody první sezóny nového Hitmana. Ta vychází už dnes a dánští vývojáři ze studia IO Interactive nás na finále lákají novým videem. Připomenout si můžete i starší teaser.

Agent 47 bude mít v Japonsku dva cíle. Eliminovat je musí v prostorách exkluzivní nemocnice. Luxusní soukromý špitál je směsicí japonské krásy a tradice s nejmodernějšími technologiemi, zenovými zahradami, termálními prameny i organickou suši restaurací. Jak už bylo řečeno, na Hokkaidó se ve stejnojmenné epizodě vydá Hitman už dnes, tedy 31. října. Na PC, Xboxu One i PS4.

Všichni hráči si musí stáhnout povinný update o velikosti 5 až 8 GB v závislosti na zvolené platformě. K dispozici pak bude i samotná šestá epizoda. Dohromady budou mít oba balíčky velikost 12 až 14 GB. Nová mise nazvaná Situs Inversus jako obvykle přináší i nové zbraně a vybavení, nový oděv VIP pacienta, nové výzvy, trofeje i příležitosti k likvidaci vaši cílů.

Zbraně a vybavení z poslední epizody lze navíc uplatnit zpětně i v předchozích částech. Jak už bylo dříve několikrát zdůrazněno, v zemi vycházejícího slunce vyvrcholí události první sezóny, ale hra samotná se podle autorů teprve rozjíždí. Navázat na ni mají další dvě sezóny a samotní vývojáři toto finále přirovnávají k závěr prvního dějství.

Šéf studia Hannes Seifert při této příležitosti řekl, že přetvořit Hitmana na digitální epizodický titul bylo odvážné rozhodnutí, které od základu změnilo způsob, jakým hru dělali. Nyní ale považuje tým tento krok za velký úspěch. Seifert poděkoval všem hráčům, kteří je podrželi. I díky nim studio mohlo udělat ty největší úrovně s největší potenciálem znovuhratelnosti v celé sérii. Nový Hitman přinesl také pravidelné nové mise. Navzdory tomu, že první sezóna končí, je tohle teprve začátek, zopakoval Seifert.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama