Ve FF XV si možná zahrajete i za Lunu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Ve FF XV si možná zahrajete i za Lunu

Ve FF XV si možná zahrajete i za Lunu

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

1. 11. 2016 11:01
Reklama

Producent očekávaného Final Fantasy XV Harujoši Sawatari promluvil o možnosti, zahrát si prostřednictvím některého z plánovaných DLC vedle hlavního hrdina Noctise a jeho společníků také za Lunu, či jinou ženskou postavu z univerza zmiňované hry.

Sawatari to naznačil v rozhovoru pro francouzský portál Jeux Video, když znovu rozebíral plány chystaných rozšíření, o nichž se v posledních týdnech hojně spekuluje. Už nyní je jisté, že si zahrajeme za všechny členy Noctisovy skupiny, tedy vedle následníka trůnu také za Gladioluse, Prompta a Ignise, ženskou postavu pak vývojáři zvažují.

Společně s rozšířeními v podobě kratších příběhů zmiňovaných postav by mohlo dojít také na multiplayerové rozšíření, kterému se už od víkendu mohou vývojáři plně věnovat vzhledem k tomu, že hra již byla dokončena a nyní probíhá její fyzická produkce v lisovnách.

O dalších plánech ale pravděpodobně neuslyšíme dřív, než samotná hra na konci listopadu vyjde. S přihlédnutím k tomu, jak dlouho a těžce se patnáctka rodila, je možné, že se nějakých zásadních rozšíření dočkáme až za velmi dlouhou dobu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama