Zkoumání předmětů a logické hádanky v RE7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkoumání předmětů a logické hádanky v RE7

Zkoumání předmětů a logické hádanky v RE7

Pavel Makal

Pavel Makal

1. 11. 2016 10:04
Reklama

Co by to bylo za začátek nového týdne, kdyby jej nedoprovázela nová dvojice krátkých videí z chystaného sedmého dílu série Resident Evil? Tentokrát se sice akce nedočkáme, stejně teasery stojí za pozornost. Pojďme si je tedy rozebrat.

První z videí nese název „A Closer Look“ a věnuje se zkoumání předmětů v herním světě. Sice si můžete říct, že na rotování krabičky není nic zvláštního, potěšující je však minimálně cit pro detail. Předmět, ukrytý v kovové krabičce, se uvnitř při otáčení realisticky pohybuje a tím upozorňuje na svou přítomnost. Navíc to vypadá, že zkoumání předmětů hru nepřeruší, je tedy možné, že při poklidném prohlížení by vás někdo mohl nepříjemně překvapit.

Druhý teaser se jmenuje „Imagination“ a jak název napovídá, hádanky ve hře často prověří i vaši představivost. Konkrétně ta na videu je už hráčům dobře známa z demoverze Lantern. Zajímavé však je, že zatímco Lantern sledujeme z pohledu manželky hlavního hrdiny Ethana, zde je to zřejmě právě on, který na hádanku narazil a navíc nemá k dispozici potřebný předmět pro její vyřešení. Konkrétně u tohoto videa je zas jasně patrná hutná atmosféra a velkou pochvalu si zaslouží i grafické zpracování. Resident Evil 7 zkrátka vypadá skvěle a nezbývá než doufat, že se tak bude i hrát.

V závěru teaserů je jasný náznak, že se můžeme těšit ještě na jednu podobnou dvojici. Co přijde potom, to nevíme, sázíme však na nějaký větší, ucelený trailer. Hra samotná vychází 24. ledna do té doby je ještě spoustu času na několik dalších střípků informací. Resident Evil 7 by si však měl držet karty pěkně blízko a neprozrazovat příliš. Právě tajemná, děsivá atmosféra bude jeho největší devizou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama