Víte, za jaký tým hraje Alex Hunter nejčastěji?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Víte, za jaký tým hraje Alex Hunter nejčastěji?

Víte, za jaký tým hraje Alex Hunter nejčastěji?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

4. 11. 2016 11:06 13
Reklama

Vývojáři ze studia EA Canada se na svém webu pochlubili zajímavými statistikami z letošního ročníku fotbalové série FIFA. Konkrétně se jejich infografika zaměřuje na nový příběhový mód Journey.

V této novince pro jednoho hráče se chopíte mladého talentovaného hráče Alexe Huntera, který se má stát další hvězdou Premier League. Jak si tedy hráči vedli v kůži fiktivního fotbalisty, kterého ztvárnil britský herec Adetomiwa Edun? Za první měsíc s Alexem hráči v Journey odehráli 124 milionů utkání a nastříleli 164 milionů gólů.

Denně Hunter nastoupí ke 4,2 milionu utkání a nejčastěji hraje za Manchester United (18,4 procenta). V závěsu jsou Liverpool FC, Leicester City, Arsenal a West Ham United. Hunter má na kontě 1,1 milionu vítězství v FA Cupu a 659 tisíc mistrovských titulů v Premier League. Kariéru za Alexe už rozehráli hráči v 183 zemích světa.

Ještě během podzimu se Alex naučí nové jazyky, respektive dostane další dabingové mutace, lákají autoři v grafice. Češtinu byste ale mezi nimi bohužel nenašli. Jak určitě dobře víte, mód Journey, na kterém autoři dělali přes dva roky, je k dispozici na PC, PS4 a Xboxu One, ale nikoli na starých konzolích. Není náhodou, že dialogy se podobají třeba Mass Effectu, jeho autoři se byli o jejich podobě radit i s kolegy z BioWare.

Mimochodem, informace o novém dabingu Huntera vedla některé hráče k domněnce, že by to mohlo naznačovat i možnost, že v budoucnu může nastoupit za kluby z těchto zemí, tedy že si zahraje třeba francouzskou, španělskou, německou nebo italskou ligu. To je ale zatím zcela nepodložená spekulace. Pravděpodobnější je snad přání, aby bylo možné s Hunterem odehrát další sezóny a jeho příběh mohl pokračovat.

Víte, za jaký tým hraje Alex Hunter nejčastěji?
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama