Resident Evil 7 láká poslední dvojicí videí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 láká poslední dvojicí videí

Resident Evil 7 láká poslední dvojicí videí

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 11. 2016 08:50 2
Reklama

A je tu finále. Na úterky se v posledních týdnech mohli fanoušci série Resident Evil skutečně těšit. Na internetu se totiž pravidelně objevovaly dvojice krátkých videí se záběry z chystaného sedmého dílu a nejinak je tomu i dnes. Aktuální dvojice je ovšem zároveň tou na čas poslední, ačkoli nás autoři v závěru jednoho z videí lákají na počátek prosince, kdy má dojít ke zveřejnění dalšího obsahu.

Pojďme si však videa znovu pěkně rozebrat. To první se jmenuje Shadow a jeho popisek hovoří o hrůzách, které číhají ve stínech. Budete mít dost odvahy na to, abyste se jim postavili? Krátký teaser zobrazuje skutečně slizké monstrum, které se pomalu blíží k hlavnímu hrdinovi a ze střelby z pistole si dělá skutečně pramálo. Dost možná tedy půjde o nepřítele, před kterým je záhodno spíše utéct, než marnit čas, zdraví a drahocennou munici. Zrůda značně připomíná Regeneratory, které si určitě pamatují veteráni čtvrtého dílu. Trochu mě mrzí, že se nepotvrdil můj starší odhad, že totiž našimi soupeři ve hře budou pouze příslušníci povedené rodinky kanibalů, kteří ale z nějakého důvodu odmítají definitivně odejít na odpočinek a po každém souboji se za okamžik stejně znovu zvednou. Video Shadow je odpovědí všem, kteří se báli, že přijdou o nechutná monstra a ze hry se stane jen lekací walking simulator.

Druhé video je o poznání klidnější, o to víc vám ale možná dokáže přivodit příjemné mrazení v zádech. Nese název Aunt Rhody a popisek hovoří o tom, že jste se konečně dostali domů za známé melodie. Tiché broukání stařeny na invalidním vozíku skutečně není ničím, co byste chtěli slyšet v noci. Je to tatáž žena, která se objevila i na artworku, kde celá povedená rodinka sedí kolem stolu. Podle různých zdrojů je její jméno Camille Baker, kdo nebo co je tedy ona tetička Rhody z názvu videa je zatím tajemstvím. Na konci tohoto videa se dovídáme o v pořadí již třetí pásce, která ponese přímo název Resident Evil a k jejímu zveřejnění dojde počátkem prosince. Pokud bychom si měli tipnout, stane se tak během vyhlášování cen The Game Awards a nebo spíše při akci PlayStation Experience. Obě tyto události se konají v první polovině prosince. První páskou byl trailer z E3, tou druhou pak video s názvem Family Table. Spolu s třetím trailerem bychom se mohli dočkat i dalšího updatu pro demoverzi, který by snad už mohl poskytnou i nějakou tu akci. Nechme se tedy překvapit, s čím vývojáři ještě přijdou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama