Until Dawn se nedočká patche pro PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Until Dawn se nedočká patche pro PS4 Pro

Until Dawn se nedočká patche pro PS4 Pro

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

8. 11. 2016 15:36 4
Reklama

Pokud jste se těšili na to, až si s vydáním nové verze konzole PlayStation 4 znovu pustíte hororovku Until Dawn, nemáme pro vás zrovna dobrou zprávu. Vaše hraní totiž bude – co se technické stránky týče – shodné s tím, co jste si užili na původní konzoli.

Jinými slovy, vývojáři ze Supermassive Games na Twitteru oznámili, že nechystají žádný PS4 Pro patch, kterým by vylepšili svoji hru a využili u ní například HDR či vyšší rozlišení. Na druhou stranu ale nesmíme zapomenout na to, že speciální verze hry pro VR – Until Dawn: Rush for Blood – toto vylepšení dostane a bude z něj maximálně těžit.

Jde o jeden z mnoha titulů, ke kterým vývojáři v souvislosti s blížícím s vydáním Pro verze konzole PS4 připravují vylepšení, alespoň co se již zmiňovaného rozlišení týká. Samozřejmě je tahle informace cenná zejména pro ty z vás, kdo disponujete 4K televizí či monitorem, všichni ostatní ale budou moci těžit „alespoň“ z vyšší míry detailů a plynulosti her, kterou lidé ze Sony slibují.

A tato slova potvrzují i recenzenti, kteří se už k PS4 Pro dostali. Zůstaneme-li u Gamespotu, redakce tvrdí, že i v případě, neplánujete-li si pořídit 4K televizi a zůstáváte u 1080p, dostanete za příplatek mnohem vyspělejší hardware a tím i zážitek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama