Patch Skyrimu rozbíjí hru, stěžují si fanoušci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Patch Skyrimu rozbíjí hru, stěžují si fanoušci

Patch Skyrimu rozbíjí hru, stěžují si fanoušci

David Plecháček

David Plecháček

9. 11. 2016 16:08 15
Reklama

Dnes se sice vysílat nebude, ale o Skyrimu si něco povíme. Lekce z historie – pátý díl vyšel už před pěti lety (konkrétně 11. 11. 11), tehdy v žalostném stavu, a byť samozřejmě nevíme, kdy se Bethesda rozhodla Skyrim vydat i na nových konzolích, ale čistě teoreticky měla pět let na to dát všechno do pořádku. Inu, buď se Bethesda dostatečně nesnažila, nebo jí pět let nestačilo.

Zkrátka a dobře, i Skyrim Special Edition není po technické stránce v pořádku, a tak je potřeba vydávat opravné balíčky. Jeden takový patch (na PC verze 1.1, na konzolích verze 1.03) ale Skyrim rozbíjí snad ještě více. Dokládají to komentáře uživatelů na Steamu, na Redditu, na oficiálním fóru podpory Bethesdy i na Twitteru.

Patch, který měl hru opravovat, jí naopak rozházel do takové podoby, že padá, zamrzá nebo nelze vůbec načíst nebo rovnou spustit. Bethesda už před dvanáct hodinami na svém fóru napsala: „Nastalou chybu prověřujeme a snažíme se jí vyřešit. Děkujeme za trpělivost a zpětnou vazbu.“ Od té doby ale nedošlo k žádnému posunu.

Jak připomíná britský Eurogamer, je možné, že k nějakému vyřešení dojde až v následujících hodinách, kvůli tomu, že je Bethesda americkou společností, a za oceánem byla noc a až teď se tamní život probouzí. To samozřejmě není žádná omluva. Nezbývá než dodat řečnickou otázku – který titul by měl být po technické stránce vypilovanější než remaster několik let starého dílu?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama