Audi z Kingsglaive: FF XV je na prodej
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Audi z Kingsglaive: FF XV je na prodej

Audi z Kingsglaive: FF XV je na prodej

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 11. 2016 10:19 4
Reklama

Pokud jste viděli film Kingsglaive: Final Fantasy XV, možná si vzpomenete, že v něm figurovala jedna skutečně velice sexy kára. Speciálně vyrobené a unikátní Audi R8 Star of Lucis si vysloužilo i vlastní trailer a pořádnou sbírku informací. A pokud máte pořádně naditou peněženku, může být vaše.

Tisková zpráva hovoří o společnosti Audi jako o průkopníku evoluce automobilového průmyslu. Zmiňují, že model R8 je vrcholem jejich úspěchů a skutečně ručně vyrobeným uměleckým dílem. Přirovnávají Audi ke Královské umělecké společnosti Lucis ze světa Final Fantasy, která taktéž v posledních 150 letech ctila tradici inovací a dokonalosti. Díky spolupráci inženýrů z Audi a ošlehaných profesionálů z akademie Lucis mohlo vzniknout unikátní spojení auta a dokonalého křišťálu – Audi R8 Star of Lucis.

Pokud vám podobná vyjádření přijdou mírně úsměvná, zřejmě nejste tak zapálenými fanoušky, abyste o nákupu tohoto vozidla uvažovali. Jestli jste se však vznešenou rétorikou nechali okouzlit, vězte, že už známe i cenu. PR zástupce japonské pobočky Audi poskytl tiskové prohlášení, v němž je uvedena částka 50.000.015 japonských jenů, tedy v přepočtu zhruba 469.000 dolarů nebo 11.619.000 korun. Je to přibližně trojnásobek toho, co byste zaplatili za běžné Audi R8.

Na druhou stranu, na prodej je jen jediný kus. Z nuly na sto kilometrů v hodině vás dostane za 3,2 vteřiny, maximální rychlost 330km/h…zkrátka paráda. Pokud nemůžete odolat, rozhodně neváhejte. Zájemců bude určitě víc než dost a proto je třeba přihlásit se do speciální loterie, která započne 21. listopadu a její výherce si vozidlo bude moci zakoupit. Jestliže stále váháte, určitě se podívejte do naší galerie, kde naleznete několik detailních snímků.

Není to poprvé, co se automobilový a herní průmysl takto protnul. Například velice speciální edice závodní hry Grid 2 nabízela za téměř 4 miliony korun extrémně rychlé BAC Mono. Saints Row 4 šlo ještě dál a za 31 milionů jste ke hře mohli dostat Lamborghini Gallardo a Toyotu Prius. Nám ostatním asi bude stačit samotná Final Fantasy XV, která konečně vychází 29. listopadu na PS4 a Xbox One. Zakoupit si ji můžete v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama