Nová postava, raid a snaha oživit Battleborn
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nová postava, raid a snaha oživit Battleborn

Nová postava, raid a snaha oživit Battleborn

Pavel Makal

Pavel Makal

11. 11. 2016 15:14 3
Reklama

Battlenborn od studia Gearbox Software to nemá vůbec lehké. Ačkoli si Vojta ve své recenzi hru pochvaloval a dlouho ji obhajoval před přezíravými názory ostatních, nakonec zapadla a nedokázala se prosadit v konkurenci zdánlivě dost podobné veleúspěšné střílečky Overwatch. Gearbox ale nehází flintu do žita a Battleborn čeká nový obsah.

Hráči se mohou především těšit na zbrusu novou hrdinku. Beatrix bude již třicátou hratelnou postavou, kterou hra nabídne. Pořídit si ji bude možné za 47.500 herních kreditů, nebo použitím předmětu Hero Key, který je součástí season passu. Nejedná se o žádnou křehotinku, nýbrž o bývalou vědkyni, která je totálně posedlá manipulací s živými testovacími subjekty a její herní styl je tomuto koníčku podřízen. V její biomechanické kůži budete své oběti infikovat za pomoci protézy ve tvaru injekční stříkačky a výsledkem budou oslabující debuffy a sžírající choroby. Zkrátka je to moc milé děvče. Na bojiště by měla dorazit v horizontu několika měsíců.

Už dnes je ale k dispozici nový raid, nesoucí název Toby’s Friendship. V něm budete muset Tobymu pomoci získat zpět ukradený majetek a vaše cesta povede mezi výrobními linkami LLC. Není nutno dodávat, že bude lemována celou řadou smrtících nepřátel a pastí. Za úspěšné absolvování vás hra odmění novými skiny, gesty a možností odemknout balíčky Faction Commander. Nový raid je k dispozici buď v rámci season passu, nebo jej lze pořídit přímo v herním obchodě za 700 jednotek Platiny.

Pokud je vám líto, že se Battleborn potácí v problémech, můžete se přidat k iniciativě hráčů, kteří na zítřek naplánovali zvláštní událost, která má hře dodat novou krev do žil. Gearbox jejich snahu podpořil oznámením, že během víkendu budou všichni hrdinové dostupní zdarma a navíc se hráči mohou těšit na zvláštní program. Pokud se vám Battleborn po této zkušenosti zalíbí, můžete si jej pořídit třeba v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama