Sledujte nový trailer k The Last Guardian
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte nový trailer k The Last Guardian

Sledujte nový trailer k The Last Guardian

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

11. 11. 2016 08:25 4
Reklama

Po takřka dekádě vývoje se přeci jen konečně schyluje k tomu, že si již majitelé PlayStationu 4 budou moci zahrát The Last Guardian – roky odkládanou a po dlouhou chvíli také zdánlivě mrtvou adventuru, v jejímž centru se ocitá malý hoch a velký chlupatý přítel. Ovšem že to nakonec nebude pouze o přátelství, to již dosvědčuje nový trailer, kterým Sony láká na již brzké datum vydání.

Hra do Evropy dorazí 7. prosince a jak nová ukázka avizuje, tak řeč nebude pouze o mírumilovném průzkumu lokací, ale také o akční složce a o úniku před minimálně jednou nepříjemně velikou bestií. Ta připomíná druha hlavního hrdiny, od pohledu však není přátelská a vzhledem k její velikosti bychom snad ani nedoporučovali nic jiného, než právě vzít nohy na ramena a hlásit se k ústupu.

A pokud navíc budete jedním z majitelů nové konzole PS4 Pro, tak to bude útěk o to hezčí i ostřejší – hra na mocnější konzoli slibuje podporovat uspcaling (přepočítávání rozlišení) do 4K a tvůrci navrch slibují řadu zatím blíže nespecifikovaných optimalizací. Pro další reference o hře můžete zavítat na kartu titulu (z níž lze mimo jiné vyčíst i původní plány vydat hru ještě na PS3), do přiložené galerie a ve finále se můžete podívat i na to, jak se hře věnuje PewDiePie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama