Batman od Telltale se vypraví do Arkhamu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Batman od Telltale se vypraví do Arkhamu

Batman od Telltale se vypraví do Arkhamu

Jiří Bigas

Jiří Bigas

18. 11. 2016 14:12
Reklama

Lákat vás na novou epizodu adventurní série Batman od Telltale Games a přitom vám nevyzradit vůbec nic z toho, co by se mohlo podobat spoileru, je nesmírně obtížné. Čtvrtá epizoda s podtitulem Guardian of Gotham z celkem pětidílného dobrodružství v každém případě vyjde už příští týden.

Telltale oznámili, že další část Batmana bude mít premiéru v úterý 22. listopadu. Tentokrát by měla vyjít současně na PC, PS3, PS4, X360, Xboxu One, iOS i Androidu. Šokující události předchozí epizody postaví Temnému rytíři do cesty jednoho z nejobávanějších protivníků. A jak už naznačil průběh minulého dílu, příběh se konečně rozjel na plné obrátky a zdá se, že by se kvalita série mohla ještě zlepšit.

Pokud už Batmana od Telltale hrajete a podíváte se na video, dost možná vás překvapí, že naznačené události nemusí být ve shodě s tím, co jste prožili vy. Ostatně samotní vývojáři upozorňují, že předchozí rozhodnutí mají mít značný vliv na další vývoj. Rádi bychom autorům věřili. Z momentálních náznaků se ale skutečně zdá, že dřívější volby budou mít dramatický dopad na scénář posledních dvou epizod. To si ale budeme moci s jistotou ověřit teprve až ve chvíli, kdy bude ukončená celá hra/sezóna.

Poslední epizoda vyjde snad ještě do konce roku a jmenuje se City of Lights.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama