Sledujte novou ukázku z Tekken 7
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte novou ukázku z Tekken 7

Sledujte novou ukázku z Tekken 7

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

20. 11. 2016 11:09 1
Reklama

Tekken 7 je již hratelný v domovském Japonsku, zatím je tomu však pouze na klasických arkádových automatech – do světa hra vyrazí až jako plnohodnotný konzolový a PC titul, a to někdy na počátku příštího roku. To je ještě relativně dlouhá doba, ono čekání by vám však mohl zpříjemnit nový trailer.

Ten láká zejména na vyprávění hry a na její příběh. Náplň tak diktuje složení ukázky, která z větší části nabízí pohled na CGI sekvence. Samotné gameplay záběry se v tomto videu však také mihnou, příliš mnoho jich ale není.

Nespatříte tak ani dvě z plánovaných novinek série – Rage Art a Power Crush. První zmiňovaná vlastnost přinese možnost zranit protivníka speciálními útoky se zvýšenou účinností v momentě, kdy je vlastní zdraví útočníka na minimu. Power Crush pak dovolí bránícímu se hráči útočit i v momentě, kdy je sám pod útokem a nadále tak přitom ztrácí zdraví.

A co se samotné zápletky týče, tak ta by měla být temnější než doposud a dovyprávět některé dosud nedokončené dějové linky. Ale ruku na srdce – v jádru je Tekken klasickou mlátičkou a příběh, jakkoli může být kvalitní, prim pravděpodobně hrát nebude.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama