Injustice 2 může mít betu i hostující postavy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Injustice 2 může mít betu i hostující postavy

Injustice 2 může mít betu i hostující postavy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

22. 11. 2016 15:47 5
Reklama

Ed Boon, šéf studia NetherRealm Studios a otec série Mortal Kombat, na Twitteru naznačil, že by se chystané pokračování bojovky Injustice mohlo dočkat veřejného betatestu nebo demoverze. Navnadil ale fanoušky třeba i na to, které postavy by se mohly v jeho nové hře objevit, i když nepatří do vesmíru DC Comics.

Ed Boon nechal fanoušky hlasovat například o tom, kterou hostující postavu by si přáli v Injustice 2 vidět. Ze série Mortal Kombat by se mohl probojovat mezi superhrdiny a superpadouchy DC pravděpodobně Sub-Zero, který nasbíral nejvíc hlasů. V těsném závěsu za ním ale byl Scorpion nebo Raiden. Druhá anketa se pak týkala bijců z úplně jiných vesmírů. Na výběr byli Spawn, Hellboy, Terminátor a přeožitelka upírů Buffy. Přičemž prvně jmenovaný antihrdina od Todda McFarlanea nakonec obsadil první příčku.

Ed Boon zpravidla neplácá na Twiiteru jen tak do větru, čili jeho náznaky lze brát poměrně vážně. Vypadá to, že názor lidí v anketách, kterých se zúčastnilo 20 a 30 tisíc lidí, skutečně vyslyší. Hostující postavy mají ve hrách od NetherRealm Studios poměrně slušnou tradici, takže můžeme doufat, že Injustice 2 nabídnou opravdu některé ze jmenovaných hrdinů. Těšit se také můžeme rovněž na různé alternativní kostýmy známých postav, naznačil Boon.

Druhý díl Injustice pohání Unreal Engine a kromě konzolí se objeví také mobilní verze pro iOS a Android. Vyčerpávající dojmy z pokračování povedené mlátičky přivezl letos v létě Pavel. Ten si hru vyzkoušel na Gamescomu a v jeho článku najdete vše podstatné o druhém dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama