Uncharted zřejmě rozvine příběh Sama
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted zřejmě rozvine příběh Sama

Uncharted zřejmě rozvine příběh Sama

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

22. 11. 2016 12:21 4
Reklama

Ještě před vydáním čtvrtého dílu Uncharted se otevřeně mluvilo o tom, že hra obdrží po vzoru The Last of Us příběhové rozšíření. Pracovat se na něm mělo už s koncem vývoje samotné hry, nikdo ale dosud nesdělil žádné detaily týkající se obsahu či plánovaného data vydání. Nové spekulace od věrohodných zdrojů ale hovoří o rozvinutí příběhu Nathanova bratra Sama s konkrétními informacemi během PlayStation Experience.

Blog Jaffameister cituje zdroje blízké Sony, které uvádí, že během zmiňované prosincové akce dostanou návštěvníci i vlastní možnost nové DLC vyzkoušet. Znamenalo by to, že jeho vydání už je poměrně blízko a podle všeho se jej dočkáme samostatně. Nemusela by to proto být jen krátká epizoda, ale několikahodinový dovětek, přesahující svými rozměry příběhové DLC Left Behind pro The Last of Us.

Co se týče konkrétnějších informací o příběhu, chceme se vyhnout spoilerům, pokud jste tedy ještě Uncharted 4 nedohralí, přeskočte na další odstavec. Pro ostatní pak máme pouze informaci, že by se v příběhu neměla objevit Nathanova dcera Cassie, která se s největší pravděpodobností stane hrdinkou následujících dílů, nad nimiž vývojáři zatím pouze uvažují.

S dosud neodhaleným názvem by se pak mělo příběhové rozšíření objevit na pultech obchodů v prvním čtvrtletí příštího roku a jeho existenci postupně potvrzují i další zdroje, včetně editorky Let’sPlayVideogames Laury Dale.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama