DLC pro Uncharted 4 nerozšíří příběh Sama
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DLC pro Uncharted 4 nerozšíří příběh Sama

DLC pro Uncharted 4 nerozšíří příběh Sama

David Plecháček

David Plecháček

23. 11. 2016 10:27 6
Reklama

Kdekoho jsme včerejší zprávou o rozvinutí příběhu Nathanova bratra Sama v příběhovém DLC pro Uncharted namlsali, ale ani ne 24 hodin poté se objevila další, neméně důvěryhodná zpráva, dle které se Sam v hlavní roli neobjeví. Jedná se tak o přímý protiklad toho, co uváděl portál Jaffameister.

Ten citoval zdroje blízké Sony, a tak nebylo příliš důvodů, proč jeho mínění nebrat vážně. Nedlouho nato se ale objevila reakce důvěryhodného insidera shinobiho602, že novinky na konto hlavního hrdiny příběhového DLC byly mylné.

Tím samozřejmě nevyvrátil existenci rozšíření – všechny ve svém vyjádření ujistil, že se na něm pracuje – ale můžeme pouze spekulovat, co to znamená pro ostatní novinky, které se po boku „odhalení“ Sama objevily. Představí se Naughty Dog na akci PSX? Bude se opravdu jednat o standalone DLC? Na toto konto se insider nijak nevyjádřil.

„Největší rozšíření z dílny Naughty Dog“, jak označil dabér Troy Baker popisované DLC, by mělo podle všech náznaků vyjít v prvním kvartálu příštího roku. Pokud nezastaneme roli Sama, samozřejmě je otázkou, čí příběh budou tvůrci rozvíjet. Napadá vás někdo, jehož (nebo jejíž) příběh byste rádi okusili?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama