FIFA 17 bude o víkendu zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka FIFA 17 bude o víkendu zdarma

FIFA 17 bude o víkendu zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

23. 11. 2016 11:22 4
Reklama

O víkendu si můžete vyzkoušet aktuální ročník fotbalové série FIFA. Časově omezená trial verze bude k dispozici na PS4 a Xboxu One. Na PC se bohužel neobjeví. Zkušební verze, jejíž obsah se podstatně liší od staršího dema, nabídne všechny módy včetně kariéry, části příběhového Journey i Ultimate Team.

Trial bude ke stažení už od zítřka, tedy 24. listopadu, a fungovat bude až do pondělí 28. listopadu. Uloženou pozici bude jako obvykle v těchto případech možné přenést do plné hry, pakliže se pod dojmem z ukázky rozhodnete investovat kompletního titulu. Během následujících dní bude navíc hra k dispozici se slevou.

Kromě skutečnosti, že trial verze vám nedovolí projít celým módem Journey, ale EA upozorňují ještě na jeden potenciální háček, o němž byste měli vědět. Pokud si předplácíte službu EA Access na Xboxu One a už jste dříve vyčerpali tamní desetihodinový zkušební časový úsek, akce se na vás nevztahuje. Na PS4 se přirozeně ničím podobným hráči trápit nemusí, protože tento program na konzoli od Sony bohužel chybí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama