Odhalení The Last of Us 2 možná velmi brzy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Odhalení The Last of Us 2 možná velmi brzy

Odhalení The Last of Us 2 možná velmi brzy

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 11. 2016 13:23 11
Reklama

Poté, co studio Naughty Dog letos v květnu vypustilo na světlo světa čtvrtý díl populární a úspěšné série Uncharted, obrátily se tázavé pohledy fanoušků ke druhé slavné značce, kterou má tento tým k dispozici. Řeč je samozřejmě o The Last of Us, o jehož pokračování se už šušká poměrně dlouho. Možná je ale blíž, než si myslíme.

Známý insider s přezdívkou Shinobi602, který má za sebou působivé množství předčasných odhalení, totiž na diskuzním fóru NeoGAF utrousil poměrně nenápadnou poznámku, která ovšem v řadě ostatních diskutujících vzbudila velké naděje. Celou situaci započal jiný uživatel, který na fórum, týkající se očekávání od příští E3, sdílel artwork s motivy The Last of Us 2, který byl už v minulosti označen jako podvrh.

Shinobi pod tento obrázek napsal jedinou strohou větu: „Možná, že nebudeš muset čekat tak dlouho.“ Pokud bychom přijali spekulaci, že jeho slova poukazují na to, že k odhalení The Last of Us 2 dojde ještě před E3 2017, nabízí se hned několik poměrně vzrušujících scénářů. Příští týden totiž proběhnou hned dvě akce, na nichž by oznámení nové hry podobného formátu dávalo smysl. Už ve čtvrtek se totiž koná akce Game Awards a o víkendu nás pak čeká PlayStation Experience.

S ohledem na to, že The Last of Us je exkluzivní značkou platformy PlayStation, její přítomnost na tiskové konferenci by nebyla ničím překvapivým. Myslíte, že se dočkáme? Přáli byste si pokračování, nebo vám vyhovuje, jakým způsobem byl příběh Joela a Ellie ukončen? Dejte nám vědět v komentářích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama