Resident Evil 7 nabídne přenos pozic na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil 7 nabídne přenos pozic na PC

Resident Evil 7 nabídne přenos pozic na PC

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 11. 2016 16:32
Reklama

Resident Evil 7 sice byl oznámen na konferenci Sony, potěší zejména majitele PlayStation VR a i hratelná demoverze cílila na fandy značky PlayStation, jsou to však hráči na Xbox One, kteří se tak možná poněkud překvapivě dočkají i něčeho navíc.

Řeč je o možnosti ukládání pozic napříč platformami, čehož budou moci využít hráči na PC a na Xbox One. Pokud vám tedy v budoucnu bude kupříkladu hrozit to, že vás někdo vyžene od televize a vy budete muset přesedlat na PC, tak v takovém případě budete moci rovnou plynule pokračovat. Jedním dechem však dodáme, že zatím není potvrzené, že by hra měla podporovat i cross-buy a zda tedy bude i součástí programu Xbox Play Anywhere. Pokud ano, jednalo by se o jeden z prvních titulů, který by toto podporoval a nepocházel přitom od samotného Microsoftu.

Ovšem majitelé konkurenční konzole rozhodně zkrátka nepřijdou a krom toho, že jim hra nabídne pravděpodobně až roční exkluzivitu v případě VR technologie, tak se dočkají i podpory 4K rozlišení na PS4 Pro. Na stejné konzoli se pak lepšího zážitku (tedy alespoň po grafické stránce) mají dočkat i majitelé zmiňované PSVR.

Podpory 4K rozlišení se nadále pochopitelně dočkají i majitelé těch hardwarově vyspělejších počítačových sestav. Co se technologie HDR týče, tak ta dorazí na všechen kompatibilní hardware, tedy na obě verze PS4, na Xbox One S a samozřejmě i na PC, kam hra dorazí na Steam i na Windows Store. Datum vydání je stanoveno na 24. ledna a předobjednávat můžete na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama