Kolik místa si uzme Final Fantasy XV?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolik místa si uzme Final Fantasy XV?

Kolik místa si uzme Final Fantasy XV?

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

27. 11. 2016 10:01 6
Reklama

Jestliže se již nemůžete dočkat Final Fantasy XV a rádi byste na 29. listopad byli jaksepatří připraveni, tak přesně pro vás má Square Enix zprávu o velikosti hry. Na obou konzolích si hra uzme necelých 51 GB dat s tím, že na PS4 bude stačit stažení necelých 7 GB k tomu, aby hra šla spustit.

To navíc není vše, a ačkoli byl poslední odklad hry zdůvodňován snahou vyhnout se nepříjemným peripetiím s aktualizací dostupnou hned v první den, tak i přesto k tomu navíc dojde. Takzvaný day one patch ponese přízvisko Crown a mělo by se jednat o pořádný balík – nebude se ovšem jednat o klasické opravy jako takové, ale o přidanou hodnotu v podobě dodatečného obsahu a zejména nových CGI videí, jež pocházejí z paralelního vyprávění příběhu v podobě snímku Kingsglaive: Final Fantasy 15.

Hlavním přínosem aktualizace má díky tomu být lepší okamžitá přístupnost příběhu především pro nováčky, které toto univerzum s atraktivně vypadajícím novým dílem jistě také přiláká. Předobjednávat si hru můžete také na Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama