Marvel vs. Capcom 4 možná už příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Marvel vs. Capcom 4 možná už příští rok

Marvel vs. Capcom 4 možná už příští rok

Pavel Makal

Pavel Makal

29. 11. 2016 10:00 2
Reklama

Společnost Marvel má ve svém portfoliu téměř nepřeberné množství slavných hrdinů. Herní vydavatelství Capcom se může pochlubit tímtéž. Otázka, jak by to asi dopadlo, kdyby se v aréně potkal Hulk s Chrisem Redfieldem ze série Resident Evil, může být předmětem mnoha sporů, nejlepší je ale rovnou nalézt odpověď v bojovkové sérii Marvel vs. Capcom. Ta se navíc možná už brzy vrátí na obrazovky.

Serveru Polygon to potvrdilo hned několik zdrojů. Na čtvrtém dílu se údajně již dlouho pracuje a interní datum vydání je zatím nastaveno na příští rok. K veřejnému odhalení by mělo dojít už tento týden na akci PlayStation Experience, která bude zároveň hostit i turnaj ve Street Fighter V. Pokud se všechny spekulace potvrdí, bude program tiskové konference skutečně nabitý.

Zajímavé je, že zdroje uvádějí podstatné změny v žebříčku hratelných postav na straně hrdinů od Marvelu. Série byla vždy známá početným zastoupením bojovníků z komiksového univerza X-Men, jako je například Wolverine, Storm nebo Magneto. Vzešla konec konců z titulu X-Men: Children of Atom z roku 1994. Nový díl by měl využívat spíše hrdiny, kteří si vydobyli popularitu v posledních letech. Těšit se tedy můžeme na celou řadu postav z týmu Avengers nebo Guardians of the Galaxy. Namísto ohnivé Phoenix tedy možná budeme bojovat za pořádně naštvaného Rocket Raccoona.

Předchozí díl série s podtitulem Fate of Two Worlds vyšel již před pěti lety. Ještě týž rok pak na pulty dorazila rozšířená edice Ultimate Marvel vs. Capcom 3. V roce 2013 vypršela Capcomu licence od Marvelu a hra musela být stažena z digitální distribuce Microsoftu a Sony. O pokračování se šušká už nějaký čas a viceprezident Marvel Games Jay Ong se nechal slyšet, že přáním fanoušků pečlivě naslouchá. Capcom se však k aktuálnímu úniku informací odmítl vyjádřit. Počkáme si tedy na víkend.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama