První recenze FF XV jsou pozitivní
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První recenze FF XV jsou pozitivní

První recenze FF XV jsou pozitivní

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

29. 11. 2016 10:00 10
Reklama

Dlouhých deset let čekali fanoušci série Final Fantasy na tento den! Po letech útrap, škrtů, předělávek, planých slibů a nikdy nevyhořelé naděje totiž právě dnes vychází Final Fantasy XV a vývojáři ze Square Enix pouští do světa launch trailer.

Pokud jste v posledním roce žili pod kamenem, měli byste vědět něco o Noctisovi – hlavním hrdinovi a následníkovi trůnu – který putuje se svými společníky za Lunou ve světě zmítaném válkou jednotlivých království proti Niflheimu. A zatímco podpis mírové smlouvy byl jen zástěrkou pro vpád od království Lucis, musí se hrdinové vzchopit, obnovit obranu, najít ztracené zbraně svých předků a Niflheim i s jejich démony porazit.

Takto zkratkovitě synopse hry příliš valného smyslu nedává, ale doplněno o anime a celovečerní film byste měli mít slušný informační základ pustit se do Final Fantasy XV, ať už si vyberete PS4 či Xbox One verzi. Zároveň jsou k dispozici i první recenze, které hru převážně chválí a snad jen na výjimku v podobě verdiktu 6/10 na webu Game Kult padají vesměs osmičky a devítky. Naše recenze bude následovat v co nejkratším čase!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama