Death Stranding a Ace Combat VR na PSX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Death Stranding a Ace Combat VR na PSX

Death Stranding a Ace Combat VR na PSX

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 11. 2016 12:14 2
Reklama

Už minulý čtvrtek vás Jirka informoval o tom, že známý insider s přezdívkou shinobi602 na diskuzním fóru NeoGAF naznačil možnost, že by se na blížící se akci PlayStation Experience mohl objevit i Hideo Kodžima se svým projektem Death Stranding. A jak se nyní ukázalo, shinobi602 měl opět pravdu.

Na PlayStation Blogu se totiž objevil kompletní program víkendové události a Kodžimovo jméno na něm nechybí. Slavný designér dostane slovo na vlastní přednášce, týkající se pokračujících prací na Death Stranding. Ta bude probíhat v sobotu od deseti hodin večer našeho času. Podle dostupných informací se mají jeho panelu zúčastnit i zvláštní hosté. Je dost možné, že se tam tedy objeví představitel hlavní role Norman Reedus a mnozí fanoušci už spřádají spekulace o zapojení herce Madse Mikkelsena, o jehož spolupráci na hře se v minulosti šuškalo.

Bližší informace o obsahu Kodžimovy přednášky zatím nemáme. Dalo by se očekávat, že se například dozvíme, na jakém enginu Death Stranding poběží, ale s ohledem na designérovu minulost je také dost dobře možné, že po ukončení akce nebudeme o nic moudřejší, než jsme nyní, a odneseme si především celou řadu filozofických úvah. Ne, že by myšlenky autora kultovní série Metal Gear nebyly zajímavé, další debatu o klackách a provazech už bychom si ale raději nechali ujít.

Na akci PSX se má objevit na sto her. Jednou z nich bude i nové pokračování letité série Ace Combat od vydavatelství Bandai Namco, které se nyní poprvé představí hratelnou demoverzí. Tato zpráva není nijak nová, nyní ale víme, že demo si na akci bude možno vyzkoušet ve VR. Na Twitteru se objevil příspěvek od vývojářů, který obsahuje i malý obrázkový teaser. Ace Combat 7 bude samozřejmě možné hrát i tradičním způsobem, od plné podpory VR si ale autoři slibují revoluci v celé sérii.

Shinobi602, kterého jsme zmiňovali na začátku této zprávy, má ale v rukávu ještě dvě další zaručené informace. Ta první není tak překvapivá a týká se uvedení nového traileru pro chystaný Horizon: Zero Dawn z dílny studia Guerilla Games. Mnohem šťavnatější je ale údajné odhalení nového přírůstku do série Wipeout, na kterém se prý již delší dobu pilně pracuje. Spolu se všemi ostatními očekávanými odhaleními se zdá, že letošní PSX bude pořádně našlapanou akcí. Snad nás nakonec nezklame tak, jako se to podařilo loňskému ročníku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama