Vyzkoušejte si Titanfall 2 zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyzkoušejte si Titanfall 2 zdarma

Vyzkoušejte si Titanfall 2 zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 11. 2016 09:29 2
Reklama

I když se EA snaží všemožně dokázat, že s prodeji Titanfallu 2 je vše v nejlepším pořádku, je očividné, že konkurence Battlefieldu a Call of Duty mohla v příjmech uškodit. Tím spíše se ale musí vydavatel snažit, aby hráče přesvědčil, že mají dát výborně hodnocené hře šanci. A děje se tak tím pro nás nejatraktivnějším způsobem - dalším trial víkendem.

EA a Respawn oznámili, že si budeme moci tento víkend vyzkoušet multiplayer v Titanfallu 2 zdarma na PC, PS4 i Xboxu One. Předplatitelé služeb EA Access a Origin Access se mohou do bezplatného testu zapojit už během dneška. Všichni ostatní se pak mohou přidat v pátek 2. prosince. Ani jedna z firem nejprve neupřesnila, jak dlouho bude trial verze fungovat, ani to, zda bude nějak její obsah omezen. Posléze ale vyšlo najevo, že zkušební okno bude otevřené do 4. prosince a hráči budou moci se hrou strávit neomezené množství času.

Jako obvykle ale bude možné přenést dosažený postup do plné verze. Zajímavé rovněž je, že dnes vychází i první ze série bezplatných DLC. Jmenuje se Angel City's Most Wanted a mají k němu přednostní přístup všichni, kteří si hru předobjednali. Ostatní hráči se dočkají 3. prosince. DLC kromě jiného přidá do hry oblíbenou mapu z prvního dílu. K dispozici bude i během trial víkendu společně se všemi ostatními mapami, módy a zbraněmi.

Hře mohlo potenciálně trochu uškodit i to, že nebyla dříve z blíže neupřesněných důvodů zařazena do zmíněných programů EA a Origin Access, které umožňují vyzkoušet předplatitelům hru v předstihu a zdarma. Pokud jde o prodeje hry, Peter Moore z EA se shodou okolností nechal tento týden znovu slyšet, že vydavatel hře velmi věří, je s ní spokojený a myslí si, že se bude prodávat dobře i v dalších letech.

Titanfall 2 si můžete koupit na Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama