Red Dead Redemption míří do služby PS Now
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Red Dead Redemption míří do služby PS Now

Red Dead Redemption míří do služby PS Now

Jiří Bigas

Jiří Bigas

1. 12. 2016 09:27 2
Reklama

Zatímco hráči na Xboxu One se mohou těšit ze zpětné kompatibility Red Dead Redemption, majitelé PS4 se až dosud museli spokojit jen s digitální verzí Red Dead Revolver. Ačkoli klasickou cestou na současný PlayStation druhý díl (ano, druhý) westernové ságy dosud nedorazil, Red Dead Redemption se alespoň připojí k seznamu titulů v rámci streamovací služby PlayStation Now.

Skvěle hodnocená hra bude k dispozici už příští týden. A zahrají si ji nejen majitelé PS4, ale také ti na PC, kde už PS Now rovněž funguje. Společně se základní hrou bude v nabídce i hororové rozšíření Undead Nightmare. V programu se objeví hra i DLC v úterý 6. prosince.

Služba PlayStation Now nabízí už několik stovek her původem z PS3, mezi nimiž nechybí exkluzivní hity jako Uncharted nebo The Last of Us. Zároveň představuje jedinečnou možnost, jak si tyto a další first party tituly zahrát na PC. K dispozici je i sedmidenní trial. Bohužel s její výslovnou lokální podporou to zatím nevypadá nijak slavně.

Proti možnosti zkrátit si tímto způsobem čekání na Red Dead Redemption 2 nikdo nemůže říct půl slova. Ale my bychom přeci jen preferovali, abychom měli možnost zahrát si na PS4 skvělý předchozí díl klasickým způsobem a bez streamování.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama