Duke Nukem se vrátí. Ale jen pro někoho
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Duke Nukem se vrátí. Ale jen pro někoho

Duke Nukem se vrátí. Ale jen pro někoho

David Plecháček

David Plecháček

2. 12. 2016 07:10 7
Reklama

Pamatujete na teasovaný projekt od studia Gearbox? Randy Pitchford plánoval oznámit nějakou novinku 1. prosince, a tak jsme předpokládali, že se tak stane na The Game Awards. A opravdu.

Jenže novinka není tak úplně… novinka. Gearbox se totiž dohodl se studiem People Can Fly a rozhodl se znovuvydat akční hru Bulletstorm. Bulletstorm: Full Clip by měl vyjít 7. dubna, ale předobjednat si ho můžete už teď. A možná byste nad tím měli přemýšlet, neboť jen tak se dočkáte návratu Duka Nukema.

Čtete správně. Pokud si hru předobjednáte, celý Bulletstorm projdete jako starý dobrý Duke Nukem. Dojde tak k propojení sérií, které spolu nemají nic společného. I tak ale půjde o Duka v pravém slova smyslu – jeho dvorní dabér z devadesátých let, Jon St. John, si svou roli opět zopakuje a předplatitelům se tak dostane jedinečná možnost připomenout si minulá léta.

A co Bulletstorm: Full Clip znamená pro ty, kteří si hru nepředobjednají? „Update obsahuje hi-res textury, zvýšený počet polygonů, vylepšené audio, plynulejší framerate, a 4K rozlišení na PC a PS4 Pro.“ A jak u takových remasterů bývá zvykem, hra vyjde i se všemi vydanými DLC. Pitchford ale slíbil i blíže nespecifikovaný zbrusu nový obsah.

„Jsme opravdu nadšení ze spolupráce se studiem People Can Fly, s nimiž přineseme Bulletstorm novému publiku,“ prohlásil Steve Gibson, šéf Gearbox Publishing. A co na to pro změnu zástupce polského studia Sebastian Wojciechowski? „Náš tým pracoval opravdu tvrdě na tom, aby se ujistil, že debut Bulletstormu na nových generacích proběhne bez problému a hráči si návrat do bot Greysona užijí,“ říká.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama