Oznámeno pokračování Knack
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Oznámeno pokračování Knack

Oznámeno pokračování Knack

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 12. 2016 20:10 6
Reklama

Téměř zapomenutý launch titul se vrací na PlayStation 4. Knack 2 bude mít před sebou nelehký úkol, vyspravit reputaci velice negativně hodnoceného prvního dílu, který sice skvěle demonstroval technické možnosti konzole nové generace, jinak však působil jako podobně skvělý příklad naprosto zbytečné hry. Oznámení druhého dílu tak mezi hráči na internetu vzbudilo spíše rozpaky než radost nebo očekávání.

První útržky informací o tomto nepravděpodobném projektu prosákly na povrch už na počátku letošního roku. V únoru se prostřednictvím sociální sítě LinkedIn prořekla animátorka Mindy Liang. Tehdy působila představa pokračování spíše jako špatný vtip, opak je však pravdou.

Předsudky stranou, Knack 2 dle prvního traileru nevypadá vyloženě špatně. Je však trochu překvapivé, že se pokračování dočkala kritiky i hráči značně bídně přijatá záležitost. Ne nadarmo mnoho uživatelů na sociálních sítích o hře hovoří jako o “pokračování, po kterém nikdo netoužil”. Kdy se dozvíme, jak si s nelehkou výchozí pozicí poradí, zatím netušíme. Žádné oficiální datum vydání Sony do světa nevypustilo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama