Přichází Uncharted: The Lost Legacy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přichází Uncharted: The Lost Legacy

Přichází Uncharted: The Lost Legacy

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

3. 12. 2016 18:34 7
Reklama

Hned od prvních sekund letošní keynote PlayStation Experience pálí Sony ostrými. K radosti obrovské fanouškovské základny představila světu působivé záběry z nového titulu pyšnícího se jménem Uncharted. První trailer ukazuje ženskou hrdinku Chloe během toulek po pouštním městě, zřejmě kdesi na Blízkém východě.

UPDATE

Podle posledních zpráv má být Uncharted: The Lost Legacy standalone příběhové rozšíření.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Procházku neklidným nočním městem přeruší skupina místních vojáků. Ukázku uzavře akčnější bojová sekvence, která nadšené publikum definitivně utvrdila v tom, na pokračování jakéže hry se to vlastně dívají. Série se tak vrací k oblíbené Chloe, která se ale naposledy do prezenční knihy zapsala v rámci třetího dílu, v Uncharted 4 úplně chyběla. The Lost Legacy ji zřejmě věnuje kýženou pozornost, pravděpodobně si střihne hlavní roli. Je dost dobře možné, že titul ukáže, co Chloe zažívala v době rodinných dobrodružství Nathana Drakea.

Narozdíl od rozhopsané a akční nátury hlavní série se v Lost Legacy zřejmě setkáme s opatrnějším a plíživějším postupem. Zda se v podobném duchu ponese celá hra uvidíme. Stejně tak zatím o Lost Legacy mluvím jako o regulérní hře, nemůžeme ale vyloučit, že se bude jednat o stahovatelný obsah k čtvrtému dílu Uncharted. Přesnější informace zatím nemáme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama