Tajemná adventura Vane zamíří na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tajemná adventura Vane zamíří na PS4

Tajemná adventura Vane zamíří na PS4

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

4. 12. 2016 10:45
Reklama

Nezávislé tvůrčí studio Friend & Foe spojilo své síly s japonskou Sony a vrhlo se oživit vývoj nezávislé adventury Vane, jež v průběhu příštího roku dorazí exkluzivně na PlayStation 4. Původně přitom tento titul byl oznámený na PC, a to již v roce 2014. O samotné hře toho ale ani přes déle trvající vývoj zatím mnoho nevíme, pískem zavátý trailer však navozuje mysteriózní atmosféru dávno opuštěného světa.

V tom se hráči ujmou role drobného dítka, jež se snaží objevit tajemství a záhady dávno zapomenuté. Vane je minimalistickou adventurou, v níž budeme svět objevovat, snažit se do něj zapadnout a zároveň jej prý i měnit, neboť objevování minulosti a přizpůsobování současnosti může zásadním způsobem ovlivnit naše kroky budoucí.

Kromě takto vágního popisu zatím bohužel opravdu příliš mnoho informací v k dispozici nemáme a zavděk tedy musíme aktuálně vzít pouze přiloženou videoukázkou a galerií, z nichž obojí navozuje fantaskní atmosféru neznámého a svět, jenž pochází od části autorů očekávaného The Last Guardian. Od původního oznámení přitom již uplynulo relativně hodně času a je tedy otázkou, nakolik jsou vůbec původní informace ještě relevantní.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama