Záběry z hraní Marvel vs. Capcom Infinite
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Záběry z hraní Marvel vs. Capcom Infinite

Záběry z hraní Marvel vs. Capcom Infinite

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2016 09:08 2
Reklama

Jedním ze spekulovaných titulů, které by se mohly objevit na akci PlayStation Experience, bylo i pokračování bojovkové série Marvel vs. Capcom. Nakonec se tento drb, stejně jako celá řada dalších, na akci skutečně potvrdil. Nový Marvel vs. Capcom s podtitulem Infinite by měl vyjít příští rok a kromě traileru, který jsme mohli vidět už na konferenci, jsou nyní k dispozici i první záběry ze samotného hraní.

Nový díl podle nich nijak razantně nevybočuje ze zavedeného stylu. Opět se můžeme těšit na parádní stylizovanou grafiku, o kterou se postará Unreal Engine 4, extrémně rychlou a plynulou hratelnost a samozřejmě záplavu řádně drsných komb. Celá hra se ale tentokrát bude významně točit kolem takzvaných Infinity Stones, tedy kamenů, které svým držitelům propůjčují zvláštní schopnosti. Příběhový režim tedy bude hrát důležitou roli a nováčkům poskytne dobrou průpravu na pozdější souboje s ostatními hráči.

V traileru, kde proti sobě stojí na jedné straně Ryu a Mega Man X a na druhé straně Iron Man a Captain Marvel, si můžete povšimnout různých efektů, které kameny na hrdiny mají. Ryu tak například použije kámen síly, který jeho útokům dodá další porci razance. Captain Marvel oproti tomu využije nerost spojený s časem, tím pádem se mnohem lépe dokáže vyhýbat útokům.

Několika změnám se ale třetí díl přeci jen neubránil. V minulosti totiž zápasy probíhaly v režimu 3 vs. 3 a navíc se podle dostupných informací ani nevrátí mechanismus asistencí, díky němuž mohl být do boje povolán na okamžik další hrdina a zapojit se do složitých komb. Kromě čtyř zmíněných postav potvrzuje trailer i přítomnost dalších dvou zástupců obou univerz. Za Capcom ve hře bude kopat i roztomilá Morrigan ze hry Darkstalkers, Marvel poskytl ikonického bijce jménem Captain America. Kromě PS4 vyjde Marvel vs. Capcom Infinite i na PC a Xbox One.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama