Známe datum vydání Nier: Automata
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Známe datum vydání Nier: Automata

Známe datum vydání Nier: Automata

Pavel Makal

Pavel Makal

5. 12. 2016 16:46 2
Reklama

Začátek příštího roku bude na zajímavé tituly neobyčejně bohatý. Zmínit můžeme Resident Evil 7, Nioh, Gravity Rush 2 nebo třeba Horizon: Zero Dawn. Kromě těchto a řady dalších her se ale na pultech obchodů objeví i akční RPG Nier: Automata a my již známe přesné datum vydání.

Na víkendové akci PlayStation Experience jsme se dočkali nového traileru, který nemohl fanoušky akčních rubaček nechat v klidu. Hra od studia PlatinumGames, které nám v minulosti přineslo například famózní Bayonettu, Metal Gear Rising: Revengeance a do budoucna připravuje i Scalebound pro Xbox One a PC, totiž vypadá skvěle a zjevně nebude trpět nedostatkem obsahu pro hbité prsty, řetězící složitá komba.

Součástí traileru bylo i datum vydání, které je stanoveno na 7. března 2017. Toto datum ale platí pouze pro Severní Ameriku, v Evropě si budeme muset počkat ještě o pár dní déle. Vydavatelství Square Enix potvrdilo vydání PS4 verze hry na 10. 3. příštího roku. Co se týče hráčů na PC, ti zatím stále musí na přesné datum čekat. Není zcela jasné, zda i PC verze hry vyjde ve zmíněném termínu, nebo nabere zpoždění. Vydavatel zatím tuto otázku nezodpověděl.

Nier: Automata se odehrává v postapokalyptické budoucnosti, v níž zbytky lidstva bojují proti robotům, vytvořeným vyspělou mimozemskou rasou. Hlavní hrdinou hry je android 2B, její společník 9S a zastaralý prototyp A2. Nier: Automata se odehrává v otevřeném světě a navazuje na čtvrtý konec původního Nieru. Produkce započala v roce 2014 a ačkoli měla vyjít už v letošní podzimní sezóně, společnost Square Enix se rozhodla vydání pozdržet na počátek příštího roku, kdy bude mít hra větší šanci na úspěch, než by tomu bylo v široké předvánoční konkurenci.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama