"Chloe je pro hlavní roli skvělou volbou"
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka "Chloe je pro hlavní roli skvělou volbou"

"Chloe je pro hlavní roli skvělou volbou"

Pavel Makal

Pavel Makal

6. 12. 2016 16:17 3
Reklama

O zahájení tiskové konference k příležitosti víkendové akce PlayStation Meeting se postaralo hned devět minut záběrů z hraní titulu, ze kterého se posléze vyklubal samostatný příběhový přídavek pro čtvrté Uncharted s podtitulem The Lost Legacy. Singleplayerové DLC jsme dlouho očekávali, překvapila nás ale volba hlavní postavy. Vývojáři nyní vysvětlují, proč se v hlavní roli tentokrát objeví Chloe Frazer.

Chloe si určitě pamatujete ze druhého dílu série Uncharted. Krásný lupička svým sexappealem dalece předčila Elenu a nejednomu z nás dlouho vrtalo hlavou, že si takový úlovek nechal Nathan Drake uniknout. Jak jsme se ale mohli v průběhu hry několikrát přesvědčit, s Chloe není zrovna jednoduché vždy vyjít a má svou hlavu. Což je ostatně jeden z důvodů, proč je právě ona skvělou volbou pro hlavní roli.

Výtvarný šéf hry Shaun Escayg na PlayStation Blogu podrobně popisuje, proč se studio Naughty Dog rozhodlo obsadit Chloe: „Během let jsme vytvořili celou řadu zajímavých postav a osobností, celou dobu jsme se ale stále vraceli k jediné – a tou je právě Chloe Frazer. Tato mazaná mistrovská zlodějka není jen naší oblíbenkyní, ale je velmi populární i v komunitě fanoušků. Je to velmi silná a charismatická postava, proto se do Uncharted: Lost Legacy výborně hodí.“

Ve prvních záběrech ze hry jsme byli svědky opatrného průchodu městem, které je v ten okamžik spíše válečnou zónou. Vojenské stráže jsou na každém kroku a pohled na panorama bombardovaného horizontu vzbuzuje otázku, zda se Uncharted tentokrát bude věnovat vážnějším tématům. Chloe se ale také na samotném závěru videa setkala s naší starou známou Nadine Ross, která bude v tomto dobrodružství figurovat jako její partner. Vývojáři si pochvalují, že obě ženy jsou charakterově dost odlišné a Nadinin chladný úsudek a vypočítavost bude ostře kontrastovat s Chloinou schopností improvizace.

Příběh se odehrává v Indii, kam se obě společnice vydávají pátrat po ztraceném klu boha Ganéši. Vývojáři chtějí, aby Lost Legacy nebylo pouhým přídavkem, ale aby v sobě zosobnilo všechny klíčové prvky, které jsou pro sérii Uncharted typické. Je to dosud největší příběhové rozšíření, na němž studio pracovalo. Těšit se můžeme na klasický mix akce, hádanek a platformingu. Pokud jste si pořídili Uncharted 4 v Deluxe edici, nebo vlastníte Explorer’s Pack, nový obsah dostanete k dispozici bez dalších poplatků. The Lost Legacy ale bude k dispozici i jako samostatná hra na fyzickém nosiči.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama