Vychází Rogue One DLC pro Battlefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Rogue One DLC pro Battlefront

Vychází Rogue One DLC pro Battlefront

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

6. 12. 2016 15:11 2
Reklama

Ačkoliv je oficiální datum uvedení očekávaného rozšíření Star Wars Battlefront s obsahem z filmu Rogue One nastaveno až na 20. prosince, někteří hráči už mohou začít hrát od dnešního dne. Pokud vlastníte season pass nebo ultimátní edici hry, patříte mezi vyvolené.

Finální DLC nese označení Rogue One: Scarif a přináší čtveřici map, zasazených na tropické planetě. Zcela pochopitelně si pak budete moci zahrát za dvě nové postavy, z nichž první je Jyn Erso - vůdkyně rebelů a hlavní hrdinka chystaného filmu. Druhou postavou je Orson Krennic, který dříve sloužil jak komandér imperiální flotily a následně se stal ředitelem výzkumu pokročilých zbraní, kam spadá - ano - Hvězda smrti.

Abyste si mohli naplno užít potenciálu, který nové reálie do hry přidávají, můžete se rovněž těšit na nový herní mód, který konečně podtrhuje hlavní myšlenku hry a je splněným přáním všech, kdo čekali na příchod nového Battlefrontu. Začít totiž můžete bojovat na zemi a v rámci jednotlivých fází se později přesunout i do vesmíru!

Společně s příchodem DLC došlo také na vypnutí serverů, aby mohli vývojáři aplikovat patch, který je určen pro všechny hráče. Přináší dvě nové zbraně (A180 a DT-29), novou kartu se sonickým implodérem a také zvyšuje level cap z 90 na 100.

A na závěr samozřejmě nesmí chybět již dříve několikrát zmiňovaná informace, že společně s Rogue One: Scarif vychází také VR mise od vývojářů z Criterionu, v níž se budete moci proletět v X-Wingu. Mise je dostupná zdarma pro všechny majitele hry..

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama