Přihlaste se do bety Ghost Recon Wildlands
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Přihlaste se do bety Ghost Recon Wildlands

Přihlaste se do bety Ghost Recon Wildlands

Jiří Bigas

Jiří Bigas

7. 12. 2016 10:47 9
Reklama

Ubisoft zve všechny hráče do bety open world taktické akce Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands, která vyjde příští rok v březnu. Do zkušebního testu primárně multiplayerové hry se můžete přihlásit na oficiálních stránkách titulu.

Beta bude k dispozici na všech platformách, tedy PC, PS4 i Xboxu One. Při registraci si musíte zvolit, kterou preferujete. Potřebovat budete Uplay účet. Pokud budete mít štětí a Ubisoft vás vybere, budete kontaktování prostřednictvím mailu. Beta totiž nebude otevřená, minimálně zpočátku. Ale má mít více fází, takže vaše šance určitě nejsou špatné. Navíc Ubisoft pravidelně své testy nakonec otevírá všem hráčům.

Ostatně nedávno open test přislíbil i šéf společnosti Yves Guillemot. Ještě před vydáním hry si ji tak snad bude moci osahat úplně každý a vyzkoušet, jak se mu titul líbí. V Bolívii půjdeme po drogovém kartelu Santa Blanca, který z této země učiní největšího producenta kokainu na světě. Americká vláda je znepokojena rostoucím vlivem zločinecké organizace, který už sahá i za hranice Bolívie.

Rozhodne se proto jednat a armáda vyšle do země speciální jednotku, která má kartel zničit a rozkrýt vazby mezi ním a místní vládou. Série se z futuristických kulis přesouvá jen do nedaleké budoucnosti a má mít mnohem civilnější pojetí. I když bude možné hrát Wildlands sólo a s pomoci parťáků, které bude ovládat AI, hlavní předností titulu má být vedle rozlehlého otevřeného světa kooperace až pro čtyři hráče.

Vydavatel zatím neupřesnil, kdy beta odstartuje, ale vše se máme včas dozvědět. Společně s registrací do bety Ubisoft zveřejnil i novou upoutávku nazvanou Mission Briefing.

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands vycházejí 7. března na PC a konzolích.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama