Nové artworky z The Last of Us: Part II
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové artworky z The Last of Us: Part II

Nové artworky z The Last of Us: Part II

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 12. 2016 13:31 5
Reklama

Vývojáři ze studia Naughty Dog jsou si dobře vědomi, že jakýkoli střípek informací o druhém dílu The Last of Us, který v následujících měsících a patrně i letech vypustí na světlo světa, bude zapálenými fanoušky nadšeně hltán. Přestože je hra podle slov Shawna Laydena ze Sony ve vývoji teprve krátce a viděli jsme z ní jen nepříliš dlouhé video, v kotli nemalých očekávání to už pořádně bublá. Co lepšího v takové situaci udělat, než přihodit další malé polínko?

Neil Druckman, šéf vývoje The Last of Us: Part 2, ukázal na Twitteru dva nové artworky. Ten první vyobrazuje tetování, které si Ellie pořídila na svou pravou ruku někdy mezi událostmi prvního a druhého dílu. Motiv je přírodní a kromě dvou listů kapradin obsahuje motýla. Tetování již samozřejmě stačilo u fanoušků vzbudit celou řadu spekulací. Pořídila si jej Ellie, aby zakryla kousance? Co má motiv vlastně znamenat? Na tyto otázky ale s určitostí odpoví patrně až finální hra.

Druhý obrázek pak ukazuje koncept Elliina oblečení. To rozhodně ocení zejména cosplayeři, kteří se rozhodnou zosobnit starší a drsnější verzi milého děvčete, které má tak rádo žirafy. Oba artworky si můžete prohlédnout v naší galerii. Poměrně vtipné je, že Naughty Dog na existenci druhého dílu The Last of Us lákali již v září plakátem, který údajně vznikl jako upomínka fiktivní den, kdy podle kánonu hry došlo k vypuknutí epidemie. I my jsme si tehdy plakátu všimli, nepřisuzovali jsme mu však žádnou větší důležitost. Plakát má navíc motiv Elliina tetování, takže to celé už nyní zapadá do sebe. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama