Farming Simulator 17 podporuje PS4 Pro
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Farming Simulator 17 podporuje PS4 Pro

Farming Simulator 17 podporuje PS4 Pro

Jiří Bigas

Jiří Bigas

9. 12. 2016 13:56
Reklama

Skoro neuplyne den, aby některý z vývojářů nepřispěchal s informací, že právě ta jeho hra se v budoucnu dočká podpory pro PS4 Pro. A nejde jen o ty tituly, které teprve vyjdou. Pravidelně slýcháme o využití výkonnější konzole i od autorů, jejichž hry už jsou na trhu. Do zástupu těchto titulů se nyní přidává Farming Simulator 17.

Tato informace jen dokazuje, jaký úspěch hra zaznamenala na konzolích. Giants Software slibují, že jejich nejnovější update využije výkon nového hardwaru na maximum. Na Twitteru a Facebooku lákají na rozlišení 4K, ale i další vylepšení. Na oficiálním fóru se pak rozepsali o novinkách podrobněji.

Patch 1.03, který už je k dispozici ke stažení, řeší řadu jiných problémů a opravuje některé starší známé chyby. Potěší i informace, že do hry přidá tolik postrádanou možnost nastavit citlivost kamery. Ty nejdůležitější novinky se ale týkají skutečně konzole PlayStation 4 Pro. Giants se přidal k vývojářům, kteří dávají hráčům na výběr. Místo jednoho fixního PS4 Pro módu přicházejí s volbou.

Na výběr jsou tři různá rozlišení: Full HD (2K/1080p) v 60 FPS, Quad HD (3K/1440p) v 60 FPS a Ultra HD (4K/2160p). Ale je také možné sáhnout po lepší renderovací kvalitě. Ta je k dispozici jen pro Full HD rozlišení, ale její předností je větší vykreslovací vzdálenost.

Kompletní seznam oprav a úprav, které patch 1.03 přináší, najdete na oficiálním diskuzním fóru. Pokud jde o úspěch hry, už před časem vyšlo najevo, že FS17 má na kontě přes milion prodaných kopií.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama