Autoři No Man's Sky rozšiřují svůj tým
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři No Man's Sky rozšiřují svůj tým

Autoři No Man's Sky rozšiřují svůj tým

Pavel Makal

Pavel Makal

12. 12. 2016 11:29 13
Reklama

Srpnové vydání No Man’s Sky bylo pro studio Hello Games katastrofou a jen málokterá hra si zaslouží titul Zklamání roku tolik, jako právě procedurálně generovaný simulátor obří galaxie. Vydání hry následovalo poměrně dlouhé období mlčení, které hněv hráčů ještě více podporovalo. V současnosti se ale zdá, že se malý tým přeci jen snaží celou situaci obrátit k lepšímu. No Man’s Sky dostalo poměrně výživný update a další jsou, doufejme, na cestě. O tom, že má studio kolem Seana Murraye se hrou další plány, hovoří i následující zjištění.

Firma Hello Games totiž na své oficiální stránce zveřejnila nabídku nových pracovních pozic. Momentálně studio hledá nového scénáristu, QA testera, a také programátory. Zejména hledání scénáristy je z pohledu hráče poměrně zajímavé. Mohlo by totiž jít o náznak toho, že se do hry v budoucnu chystá poněkud rozvinutější a bohatší příběh a celé to putování obřím vesmírem bude mít trochu hlubší smysl, než jen vágní snahu o dosažení středu galaxie.

Pokud si dostatečně věříte, můžete se o pozici ucházet. Podmínek není mnoho – musíte mít ověřitelnou zkušenost s poskytováním kvalitního psaného obsahu pro hry, musíte být extrémně kreativní, mít cit pro detail a zároveň nabídnout i dostatečnou flexibilitu. Také je třeba, abyste dobře rozuměli psaní herních scénářů a byli obeznámeni i s technickým aspektem herní tvorby. Pokud tohle vše můžete slíbit, zbývá jediné. Musíte milovat hry. Pak už vaší příští kariéře ve studiu Hello Games nic nebrání. A třeba to budete právě vy, kdo z No Man’s Sky vykřeše tu hru, na kterou jsme se tak dlouho těšili. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama