Napínavé video láká na zítřejší finále Batmana
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Napínavé video láká na zítřejší finále Batmana

Napínavé video láká na zítřejší finále Batmana

Jiří Bigas

Jiří Bigas

12. 12. 2016 16:38
Reklama

Zprávou o Telltale jsme dnes novinkový servis nastartovali a jinou zprávou o stejném studiu jej pro změnu uzavřeme. Vývojáři nás novým trailerem lákají na finální epizodu Batmanova dobrodružství.

Čeká nás návrat do Arkhamu a boj o udržení tajemství vlastní identity. V sázce je pověst rodiny i osud celého Gothamu. Poslední část s podtitulem City of Light vychází už zítra, tedy v úterý 13. prosince. Současně se objeví na PC, PS3, PS4, X360, Xboxu One, iOS i Androidu.

Z upoutávky se zdá, že nás čeká pořádně napínavé finále, v němž nebude nouze o silné momenty plné emocí. Nebezpečí číhá na Bruce na každém kroku a ohroženo jej nejen jeho přísně střežené tajemství, ale rovněž životy jeho blízkých.

Jak už jsme psali dříve, i tentokrát bude podle některých informací záležet na tom, zda se v klíčových momentech rozhodneme problémy řešit jako Bruce, nebo v přestrojení za temného rytíře. Telltale už dříve hráče upozornili, že úvod páté části se bude hodně lišit v závislosti na tom, jak jste se rozhodli na konci předchozí epizody.

První epizoda této adventurní série s podtitulem Realm of Shadows je v tuto chvíli na Steamu dostupná zdarma.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama