Vývoj Shenmue pojede naplno. Budou i videa
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Shenmue pojede naplno. Budou i videa

Vývoj Shenmue pojede naplno. Budou i videa

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 12. 2016 15:32
Reklama

Stejně jako Death Stranding i Shenmue III teprve nyní vstoupí do stádia, kdy se vývoj rozjede na plné obrátky. Autoři brzy dosáhnou důležitého milníku, svěřil se autor hry Ju Suzuki v rozhovoru pro Famitsu. Překlad z japonštiny přinesl web Gematsu.

Suzuki rovněž láká fanoušky, že by zkraje nového roku mohl jeho tým konečně ukázat něco nového ze hry. Například nějaká čerstvá videa. Kromě toho jsme se dozvěděli, že předobjednávky PC verze odstartují 15. prosince. Koupit ji bude možné na oficiálních stránkách.

Třetím dílem se ale sága zřejmě neuzavře, pokud neskončí výsledek jako úplný propadák. Ju Suzuki opakovaně naznačil, že by si přál, aby příběh Shenmue pokračoval. Pevně doufáme, že vývoj třetího dílu poběží podle plánu, protože by jinak mohlo jít o další úspěch crowdfundingových kampaní, který se obrátí proti tomuto populárnímu způsobu spolufinancování.

Hra by měla vyjít snad už koncem příštího roku. Mluvilo se o prosinci. Po mimořádném úspěchu na Kickstarteru vytoužené pokračování klasiky z Dreamcastu míří na PC a PS4. Hra byla slavnostně odhalena loni v červnu na E3 během konference Sony.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama