Nové mapy a módy pro For Honor zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové mapy a módy pro For Honor zdarma

Nové mapy a módy pro For Honor zdarma

Pavel Makal

Pavel Makal

15. 12. 2016 09:40
Reklama

O připravované sekanici For Honor jsme včera psali v souvislosti s nepříliš populární nutností neustálého připojení k internetu v průběhu hraní všech herních režimů, včetně singleplayerové kampaně. Dnes se ke hře vracíme znovu, tentokrát už s mnohem pozitivnější sérií informací.

Velmi příjemnou novinkou je oznámení termínu dalšího uzavřeného betatestu. Ubisoft včera v tiskovém prohlášení uvedl, že další vlna zkušebního provozu proběhne v lednu a pokud se chcete zúčastnit, stačí se zaregistrovat na tomto odkazu a doufat, že budete vybráni. Na oficiálním webu hry se také můžete připojit k jedné ze tří herních frakcí a stát se součástí průzkumu s názvem War of the Factions. Ten bude sledovat úspěchy jednotlivých frakcí v multiplayerových kláních a následně je po ukončení bety vyhodnotí. Za odměnu dostanete odznak zvoleného týmu a členové toho vítězného navíc dostanou blíže nespecifikovaný bonus.

Podobný element pak bude přítomen i ve finální hře pod názvem Faction War. Podle slov vývojářů půjde o perzistentní konflikt, který bude probíhat napříč všemi herními platformami. Hráči si zvolí stranu, za kterou budou bojovat, a každá bitva následně ovlivní stav herního světa. Za úspěchy budete získávat takzvané War Assets, které můžete následně využít při dobývání či bránění jednotlivých území. Za zvolenou stranu budete bojovat v rámci desetitýdenních sezón. Po ukončení každé z nich pak každý hráč dostane odměnu na základě hodnosti dosažené jejich stranou. Stav světa se poté vyresetuje a znovu se začne s další sezónou.

Vývojáři navíc opětovně zdůrazňují, že i po vydání budou hru zásobovat novým obsahem, který bude zdarma pro všechny její majitele. Do hry by tedy měly pravidelně přibývat nové mapy či herní režimy. Šéf vývoje Damien Kieken se k tomuto rozhodnutí vyjádřil pro britský Eurogamer: „Nechceme rozdělovat komunitu. Veškerý obsah, který je zásadní pro matchmaking, bude pro všechny zdarma. Kromě toho připravujeme i jiné bezplatné přídavky. Jsme velkou společností, která může hru podporovat i po vydání.“

Jisté ale je, že i tak můžete ve hře utratit reálné peníze skrz mikrotransakce. Pokud nebudete chtít ztrácet čas získáváním Oceli, tedy místní herní měny, můžete si ji jednoduše zakoupit. Ocel následně slouží k odemykání různých předmětů ve hře. Je navíc vysoce pravděpodobné, že ji budete využívat i pro odemykání nových hrdinů. Tento přístup ostatně Ubisoft už aplikoval v kooperativní střílečce Rainbow Six: Siege.

Když už hovoříme o nových hrdinech, Ubisoft nyní představil tři nové přírůstky, po jednom pro každou frakci. V krátkých videích se tak můžete seznámit s vikingským Warlordem, Peacekeeperem z řádu rytířů a pořádně drsným samurajem Shugoki. Navíc jsme se dočkali i nového příběhového traileru, ve kterém blíže poznáváme hlavní hrozbu – krvelačného válečníka jménem Apollyon. For Honor vychází 14. února příštího roku, svátek zamilovaných tedy řada z nás stráví v krvavém objetí multiplayerových řeží. Hru si můžete objednat v e-shopu Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama