Nové screenshoty z Shenmue III jsou tady
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nové screenshoty z Shenmue III jsou tady

Nové screenshoty z Shenmue III jsou tady

Jiří Bigas

Jiří Bigas

15. 12. 2016 13:30
Reklama

Včera jsme vás lákali na nové informace a materiály k Shenmue III a ani jsme netušili, jak brzy se jich dočkáme. Vývojáři se pochlubili třemi novými obrázky a trochu více nás seznámili s tím, jak jejich práce pokračuje.

Trojice nových obrázků podle autorů stále zachycuje ranou verzi hry a nelze z nich dělat závěry o konečné podobě technického zpracování. Je ale fajn udělat si lepší obrázek o celkovém směřování projektu. Na screenshotech je k vidění brána vedoucí do chrámu v měsíční záři, ukázka z akce, konkrétně souboje na tržišti, a hračka v podobě vysokozdvižného vozíku, která by mohla fanouškům zahrát na nostalgickou strunu.

Jak už jsme avizovali, vývojáři spustili možnost předobjednat si PC verzi a tím opět přispět nějakou korunou na vývoj hry. Jestliže jste přitom změnili názor, pokud jde o preferovanou platformu, máte možnost z PS4 přejít na PC verzi a klidně i nazpět.

V novém příspěvku bylo také potvrzeno to, co už Ju Suzuki prohlásil v rozhovoru pro Famitsu. Vývoj se konečně rozjíždí na plné obrátky, autoři mají za sebou všechny přípravné práce a skoro hotové jsou i různé herní scénáře. Pokračují testy technologie motion capture a začalo se s přípravami dabingu.

Pokrok autoři zaznamenali i u miniher, událostí a soubojů v Shenmue III. Ju Suzuki při této příležitosti prohlásil, že se naplno soustředí na tento projekt a celý jeho život se momentálně točí okolo vytouženého pokračování. Ve dne i v noci.

My si můžeme držet palce, aby se skutečně podařilo hru dokončit do prosince 2017, jak má studio v plánu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama