Vychází Survival mód pro Uncharted 4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází Survival mód pro Uncharted 4

Vychází Survival mód pro Uncharted 4

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

15. 12. 2016 10:39
Reklama

Hráči Uncharted 4 se konečně dočkali vytouženého rozšíření v podobě Survival updatu, který do hry přináší kooperaci a upravuje kompetitivní multiplayer. Vše je navíc kompletně zdarma a s razítkem kvality od pravděpodobně nejoblíbenějších vývojářů her pro PS4.

Update o velikosti necelých 4 GB přináší dvě nové mapy, z nichž jedna vychází ze slavné „vlakové“ lokace z Uncharted 2, zvyšuje level cap v multiplayeru o deset úrovní a rozšiřuje hru o pětici nových zbraní. Co se týče survival módu, čeká na vás 50 vln nepřátel, které vám mohou přihrát až 12 nových trofejí, budete-li se dostatečně snažit.

Pokud hrajete multiplayerové hry, je vám fungování survival režimu zřejmé – až tři hráči budou muset spojit své síly proti přívalům nepřátel a vydržet, jak nejdéle to jen půjde. Vzít na sebe můžete roli Nathana, Sama nebo Eleny s tím, že později by mohli přibýt i nové postavy. Zatím se mluví o Lazerevicovi z Uncharted 2 a Katherine Marlowe ze třetího dílu, kteří se budou bít, stejně jako slavná trojka, s nemrtvými piráty stejně urputně.

Jen pro pořádek dodáváme, že ke hraní online potřebujete mít aktivní členství v programu PS Plus, ale podotýkáme, že survival režim lze hrát i sólo v kooperaci s umělou inteligencí, kde „plusko“ není třeba.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama