Screeny lákají do světa Call of Cthulhu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Screeny lákají do světa Call of Cthulhu

Screeny lákají do světa Call of Cthulhu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 12. 2016 09:29 6
Reklama

Francouzský tým Cyanide Stuidos se rozhodl sadou nových obrázků zčeřit ponurou atmosféru šedého podzimu a pozvat potencionální hráče na procházku lokací Darwater Island a do kůže soukromého očka Edwarda Pierce. Řeč je pochopitelně o nové herní inkarnaci Call of Cthulhu, jež je adaptací pen & paper RPG od firmy Chaosium, které spatřilo světlo světa již v roce 1981.

Ta herní podoba hry pak vyjde až příští rok a jak je z přiložené galerie vidno, tak potěšit by všechny zúčastněné fanoušky neslavnějšího z bájných Prastarých mohla zejména svojí atmosférou. A ačkoli bychom byli mnohem raději za jakékoli rozpohybované záběry ze hry, tak i s těmito obrázky jistě vydavatel Focus Home Interactive nešlápne vedle.

Spatřit tak můžete nazelenalou atmosféru ostrova, na který se již zřejmě ani slunce neodváží. Nadále můžeme vidět zahalenou postavu představující pravděpodobně jednoho z uctívačů tohoto bájného démona a pár dalších zajímavých aspektů hry. Bližší informace však tvůrci ani vydavatel zatím nevypouští, nicméně připomenout si při této příležitosti každopádně můžete i trailer, kterým vydavatel hru prezentoval v rámci letošní výstavy E3.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama