Beta kreativní hry Dreams se odkládá
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Beta kreativní hry Dreams se odkládá

Beta kreativní hry Dreams se odkládá

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

17. 12. 2016 16:32 3
Reklama

Jestliže jste měli zálusk na otestování avizované betaverze dalšího titulu týmu Media Molecule, tak pro vás máme nepříjemnou zprávu – dlouhodobé ticho okolo této hry je všeříkající a vývoj se protahuje a na letošek slibovaná betaverze to nakonec nestihne.

Dočíst se o tom můžete na blogu dedikovaném tvorbě hry. Příspěvek z pera ředitelky studia, Siobhan Reddy, začíná omluvným tónem a vysvětluje občasnou nutnost zavřít se do studia, odpojit telefony a razantně omezit kontakt s vnějším světem. My hráči samozřejmě víme, že tento přístup není cizí drtivé většině herních studií, avšak ne všechny týmy se takovýmto způsobem následně omluví a poprosí o trpělivost.

Reddy tak však činí a k tomu také dodává ten hlavní důvod – Dreams je prý překvapivě obrovskou hrou a než aby se v týmu odebrali škrtat některé herní prvky či vytvářet nepříjemné kompromisy, tak se raději vydali cestou klasického odkladu. I toto není hernímu průmyslu nikterak cizí a nám tedy nezbývá než se obrnit trpělivostí.

Dreams zatím vypadají všelijak a z dosavadních materiálů se občas jen těžko utváří ucelený obrázek o hře, předchozí tvorba studia (série LittleBigPlanet) však napovídá, že ambice a prohlášení o něčem velkém jsou v tomto případě dost možná skutečně na místě. Pro další informace o tomto fantaskním díle zavítejte na kartu hry, kde naleznete souhrn toho, co jsme již o hře psali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama