Zkuste nápaditý horor a další hry zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste nápaditý horor a další hry zdarma

Zkuste nápaditý horor a další hry zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 12. 2016 13:04
Reklama

O víkendu si můžete vyzkoušet hned několik her zdarma. Už v týdnu jsme psali, že trial verzi nabídly akce Call of Duty: Infinite Warfare od studia Infinity Ward a Tom Clancy's The Division od Ubisoft Massive. Tím ale výčet rozhodně nekončí. K dispozici jsou po omezenou dobu zdarma i horor Dead by Daylight, akce Sombrero: Spaghetti Western Mayhem, alfaverze Breakaway od Amazonu a pokračuje také test MOBA 3rd person střílečky Gigantic, o níž jsme už také psali.

Dead by Daylight je asymetrický survival horor od studia Behaviour Interactive, který vydává Starbreeze Studios. Hra vyšla v polovině června. V typicky hororových kulisách musí skupina hráčů bojovat o život, zatímco jim jde po krku poslední z hráčů v kůži šíleného zabijáka. Hra se tak hodně námětem podobá jinému chystanému hororu Friday the 13th: The Game, o němž jste na Hrej.cz mohli číst už několikrát.

Nedávno se ostatně akce Dead by Daylight dočkala obsahu z jiného kultovního hororu. Ve hře se objevil Michael Myers známý ze série Halloween, která debutovala už v roce 1978 pod režijní taktovkou Johna Carpentera a s Jamie Lee Curtis v hlavní roli. Zajímavé je, že oběti hrají ze 3rd person perspektivy, zatímco zabiják je nahání ve first person pohledu. Prvním to dává výhodu většího přehledu o situaci, agresor se zase může lépe zaměřit na svou kořist.

Multiplayerová akce čtyři na jednoho sbírá na Steamu velmi kladné ohlasy. Stáhnout si ji můžete právě zde a fungovat bude až do konce víkendu. Titul je navíc až do 19. prosince možné koupit o 30 procent levněji. Více informací o Dead by Daylight najdete na oficiálním webu.

Jak už jsme psali výše, zdarma je do konce víkendu i party střílečka Sombrero: Spaghetti Western Mayhem pro dva až čtyři hráče. Zajímat by vás mohla rovněž multiplayerová sportovní akce 4v4 nazvaná Breakaway od Amazon Game Studios, která je zasazená do fantasy kulis. Zmíněný Gigantic pro PC a Windows 10 je taktéž stále v otevřené betě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama